Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgon klokuggla<3


luftballonger



då ingen önskar mera snö
kommer Bore på besök
och skakar ut rocken
vädret brukar tala om svårigheten
då de ställs mot väggen
vinden blåste åt motsatt håll
deras kartor visade på aprilväder
och de hade prickat rätt

om solen inte slutar kura bakom
den grå filten töar det inte
trädgården får vila i malpåse
till bättre väder
bonde trädgårdsmästare
och andra yrkesutövare
beroende av vädret anpassar sig

alla sippor och lökar suckar över våren i år
bara luras










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-06 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP