Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FINNS,

HÄR FÖR DIG,
VAD KAN JAG HJÄLPA DIG MED.
ATT JAG SLIPPER ALL RÖK.
JO ATT DET FRID PÅ JORDEN,
VILL DU INTE HA DEN GAMLE.
GUBBENS KÄRLEK.
HAR JAG INTE REDAN FÅTT DEN.
NEJ ALDRIG ALDRIG.
DU NÅR MIG ALDRIG,
VARFÖR FÖR ATT DU INTE .
TRODE PÅ DIG SJÄLV.
DU KÄNDE NÄRHETEN AV NÅN.
DU VISSTE DET VAR INGEN OND ANDE.
DET VAR VÄRME FRÅN DET ANDLIGA.
I LJUSET DÄR BORTA VID GRÄNSEN
SOM DU SKRIVER OM NÄR DU-
LÅG DÖENDE PÅ INTENSIVEN DECEMBER 2018.
DU VISSTE DU VISSTE,
MISTER DU EN STÅR DIG.
TUSEN TANKAR ÅTER,.
JAG VET NU HAR ALT LUGNAT .
NER SIG SOVER PÅ MIN SYSTER BIBEL UNDER KUDDEN BV BIRITT A




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-06 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP