Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Glädjelätta skepp

 

har på himlen slagit bivack

de flyter sakta med slaka segel

över havets blåa spegel

på släp efter de stora

knutna i ett navelrep vaggar de små

solen sprider ut sina fingrar

över hav och strand

då lättar bekymmer ankar

och lyfter högt i det blå

på starka vingar




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-04-06 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP