Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som aldrig dör


havs arytmiska rytm
kropps lustsyrliga mysk
minns dystra kylighet

ebb och flod och allt och intet




Fri vers av Staffan Nilsson
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-06 19:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa. Skrivelse stort i litet format!
Mellan allt och inget?
;)
2023-04-07

  Ulf Carlsson VIP
Rubriken "som aldrig dör" känns igen från Hjalmar Gullbergs "Förklädd gud".
(Körsatsen i Lars-Erik Larssons pastoral)
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson