Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


vardagslunket


det är då molnen hänger över taken
och bildar en tät ryamatta
där enbart ljusa strån livar upp luggen

byter stift på skivspelaren
och ägnar mig åt något som lyser upp
dagen


GLAD PÅSK klokuggla :)





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-04-07 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP