Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reducerad

Det fanns ett jag som var nått annat
Som hade samma namn
men sen så blev hans namn förbannat
av de gömt i hans famn

Det fanns ett jag som aldrig famlat
Som gick med starka steg
Som vacklade men aldrig ramlat
Vek av men aldrig feg

Tusen gamla små versioner
som avsmak i min mun
borta som ett par miljoner
droppar i en brunn

Alla jag har nu förtvinat
stagnerat och slått rot
Brunnen kokad och förfinat
Genialisk idiot




Bunden vers (Blankvers) av Adrian.Eckman VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-07 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP