Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Garderoben


dags plocka fram lättare kläder
de behöver få tid vänja sig
känslan komma ur garderoben
det har människor svårt med
även människor blir bländade
av ljuset då de kommer ur mörkret

dunjackan som hängt med
i vått och torrt under vintern
och är ganska trött på sitt liv
längtar efter bli fräsch igen
minns då som tyg skräddades
av saxen



ha en fortsatt Glad Påsk alla läsare
särskilt du Peter Parker :)




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-09 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP