Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under ytan




Låt inte locket ligga på
under ytan det bubbla och sjuda
låt vulkanen spruta ut
spräng allt det fula
känn befrielsen då varet väller ut
först då kan du bättre må
och gå på obanade stigar
låt silverflöjten spela sina visor
om natten


ha en fin dag klokuggla kram <3




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-04-10 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP