Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta, men ändå nära

 

 

Hon flög som en fjäril
med sköra vingar

föll
i den svindlande flykten

har tatuerat en fjäril
som jag bär som ett minne

när saknaden känns tung
tittar jag på den
och känner vingarnas lätta beröring




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-04-10 11:04



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Skörhet kan i dessa uppblåsta
tider vara betungande.
2023-04-17

  Susen VIP
En saknad som finns bevarad med fjärilslätta ord tecknar du sorgen
2023-04-16

  Lehva VIP
En fantastisk text som beskriver en stor sorg men också en förmåga att kunna hantera saknaden. Bokmärker.
2023-04-14

  Eva Helene VIP
Så vacker symbolik i denna bevingade varelse.
2023-04-13

  Kajan VIP
Inlednings stycket är vackert, lätt och luftigt; och minnet består här både utanpå och inuti .
2023-04-12

  Solstrale VIP
Ett vackert sätt att minnas på, och ödmjukt skaldat!
2023-04-12

  Lottie Ålhed VIP
Vackert!
2023-04-11

    Max Poisé
Känslan fångad i en fjärils vingslag!
2023-04-11

  Öknens Ros VIP
Fina ord om en saknad, en sorg som alltid är närvarande.
2023-04-11

  Monika A Mirsch VIP
Mjuka minnen
som lever vidare.
Vackert!
2023-04-11

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om ett liv som tagit slut för tidigt. Du beskriver hennes vackra skörhet genom fjärilsbilden.
2023-04-10

  Blomma-Stjärna VIP
vacker dikt om en sorg som bär vingar!
2023-04-10

  Sparvögat VIP
Ett vackert minne du bär ~
som fjärilens vingslag…
2023-04-10

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild som bärs av egna vingar.
2023-04-10

  Maria Sundelin VIP
Vackert om sorgen och minnas betydelse.
Varma kramar
2023-04-10

  Kungskobran VIP
Fint.
2023-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP