Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


vårkvitter


sprittande toner
hörs från rymden
den berusande sången
musik för miljoner
varje sinne beröra
utom de döva
vad tomt och ödsligt
i dessa salar
Varken ljus eller fågelkvitter
tränger genom
springorna in

finns mycket teknik som
kan hjälpa
synen värre förlora
värre är då svart är själen
där ingen hjälp att få

Tack för du läser klokuggla











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-04-10 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP