Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin kräver vapenvila

En speciell dag idag den 11 april och över 7 dagar framåtlutad, ta chansen att det bara är en gång om året och för alltid.

 

Mötet mellan Solen och Jupiter kan förändra var och en av våra liv - till det bättre.

 

 

Låt oss inse det, vintern har slitit och flåsade våra själar i riket.

 

Hunger och höga räntor stryper oss om vi inte tror på jultomten, är vi vilse för alltid.

 

Folket kommer att resa sig mot kungen och regeringen och tvinga dem att leva på det absoluta minimumet, existensminimum.

 

Varför ska vi spekulera i andras hushåll och mentala tillstånd när jag -vi vill be lite med Jesus om uppståndelsen för att vi inte längre orkar med smärtan.

 

Ryssland har den här månaden makten att leda ledarskapet i alfabetisk ordning i FN, det kommer att göra allt för att stoppa missförstånden om de länder som är kvar på tillbakagång och nu när Ukraina inte har ett intyg om ägande i tabellform i FN kanske något rimligt kommer vara undertecknas för alla partner.

 

OBS: Judar firar inte Jesu uppståndelse, påsk.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-04-11 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP