Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det inte finns förtroende.


Fälten utav guld

ängen glittrar som skimrar utav glänsande silver
grässtråna skiner men kan sticka på närmare håll
ett kristallregn faller men deras vasshet består
nattskuggorna på marken förhindrar de att mjukna

kan du vägen dit kommer du fram i gräset
annars får du stå kvar vid kanten av fältet
delvis bländad av reflektionerna från glansen
och fortsätta vara ovetande om den svarta undermarken




Fri vers av Elin E
Läst 205 gånger
Publicerad 2003-11-29 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E