Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckningsboken numro ett


Den stängda dörren har sin förklaring
2016 var året med jack och alla andra
akilles bytte skepnad minst 50 gånger ?
Black Rose Weirdo timeguitar Jimmy Åhrman
gick upp i påvens rök
Nope seglivad liksom Grimwalker
och W.F. samt minst ? andra det var då
Försäkring Haiku skrevs
Hank Chinaskis vårdare blev sedermera vålnad
kanhända är samma som W.F.?
Shanky Mavnikoskij
Arne Quick blev kanske John Rambo

på något anspråkslöst sätt
känner min rättighet
mura igen porten efter allt
för dessa var blott ett axplock
av alla galningar
som min sida hemsökt
det finns gränser med att vara populär
eller impopulär




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-04-11 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP