Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar



Med havets skum om mina ben
är nu och evig ett

klev jag nånsin upp?




Fri vers av Staffan Nilsson
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-12 03:34



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En välladdad text om när livet lämnade havet eller inte. Evolutionens resa i en elegant formulerad text.
2023-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson