Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solklot och dagsmeja


Dagsmeja och dropp.

Snön skrumpen och skorvaktig.

Solklotet rullar.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-12 18:48



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillar sista raden där ... Det är något som lindar in mig i denna ... först titeln
2023-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Vårens ankomst, härligt.
2023-04-17

  Susen VIP
Bildskapande haiku. Förträffligt fångat!
2023-04-16

  Elinor Sörensson VIP
Träffsäker beskrivning
av våren.
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP