Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halsgrop



bädden vilar sval
än
om det ej var dig jag sökte

*

väntar jag
än
gnyende som sträcker ut

*

här gives darrande vibrerande
än
återhållsamhetssökanden

*

äntligen






Fri vers av Nightngale
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-08-13 00:41



Bookmark and Share


  molly crayons
mmm. den här är också (bra). tycker om de avkortande, lätt outtalade styckena, som lämnar det fritt att tänka. främst positivt som känsla ändå.
2006-08-13

    ej medlem längre
Mycket njutbar text med en perfekt titel!
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale