Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fastfrusen vy

Över viken
vandrar molnen
på rad

Skuggor
faller över isen

Klar och kall
är dagen

Stilla och vacker

Ögonblicket
kylslaget
stelnat/fruset






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-13 11:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett fruset ögonblick, fint fångat. Räcket utgör en gräns.
2023-04-14

  Kungskobran VIP
Räcket på bilden gör bilden intressantare, skapar närvaro.
De flesta fotografer hade fotograferat utan räcke.
2023-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin bild.

Det enda sättet på vilket man kan fånga en dag.
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP