Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bar himmel

stjärnor-
formgivare av natten
sluter ni mina ögon
i hav av vila.




Fri vers av Margit Grell
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-04-13 18:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Stjärnorna skapar ett slags
rymdens livsform.
2023-05-02

  Kajan VIP
Som ett välklingande ackord med djup.
2023-04-14

  Kungskobran VIP
Det är lätt att drunkna i vintergatans vita hav
2023-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Vackert och rogivande.
2023-04-14

  Sparvögat VIP
Underbart vackert vilar stjärnorna
i nattens hav…
Mycket fint tecknat!
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell