Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våren


En vår som glass och maräng

Dikt av Julia Engström

Värmen kommer, värmen går.
Den tycks tveka, är det verkligen vår?

Jag undrar, skördar du alltid vad du sår?
Om jag planterar lycka och glädje, är det då vad jag får?

Jag planterar mina lyckofrön på din sommaräng.
Sen hoppas jag att våren blir lika delikat som glass och maräng.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 20:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Härligt diktat med eftertänksam ton, där man kan fråga sig just, om man får, det man ger?
2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP