Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgrening

Vi bröt en kvist av det gemensamma trädet

för nya skott




Fri vers av Margit Grell
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-16 10:48



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ansa på rätt ställe och
förnyelse sker.
2023-05-02

  Sparvögat VIP
Vackert talat…
2023-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Som vänstern på sjuttiotalet.
2023-04-16

  Kungskobran VIP
Förökning medelst delning
2023-04-16

  Kajan VIP
En fin metafor; energin riktas till framtiden.
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell