Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patrik

Jag trodde aldrig att sommaren skulle kännas så nära

Trodde aldrig att vår vardag skulle vara så vacker




Fri vers av Tea Alex
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-16 11:29



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
K ä r - l e k a t.
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex