Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrespekt

Jag älskar att du älskar mig

Du älskar att jag älskar mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-16 11:34



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Just i det som omtalas
- börjar precis allt.
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex