Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


över hinder


du och jag hoppar över höga hinder
efter hemkomsten
öppnades dörren
till solkatternas paradis
och blev förlåten

överallt blommor lyser
ingen huttrar och ryser
grodan i sin damm kväker
spänningen stiger
spireahäckens skira blad
nickar och niger
minsta vindpust de sköra
ömsint beröra
ett bett i en citron
och människor strålar
som solen
det är vår






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2023-04-17 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP