Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7.5

Kliver fram på min estrad
Stadig och stark, skälvande 7.5 på Richterskalan
Men jag kan, jag vill, jag vågar
Kom lille pojk, ta mig i handen så gör vi det här tillsammans.




Fri vers (Fri form) av TjaboGbg
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 12:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Spännande kort, hemliga förbindelsen.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

TjaboGbg