Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att nätdejta


Svajpa fram kärlek

Dikt av Julia Engström

Svajpa hit och svajpa dit.
Alla har vi någon gång gått på en nit.

Kärleken är en svajp bort.
Det gäller bara att sköta sina kort.

Men är det verkligen så enkelt att du kan välja bort någon för att du inte gillar personens frisyr?
Eller är det så att du egentligen flyr?

Hitta någon som står ut med dina brister .
Någon som av din beröring rister.

Ingen är perfekt, det är inte det kärleken handlar om.
Det handlar om att hitta någon som öppnar sin dörr och säger: kom!




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-18 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP