Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANSPÄNNING

Anspänning

contra avspänning

Forsränning

contra vila

Krampaktigt

kämpar människor

för att bli de mest habila

Men vetekornet

måste dö

myllas ned i jorden

Man får ej växt

av minsta frö

med alla måsten och "borden"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-04-18 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP