Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ser ingenting för det tillåter jag inte.


Ser du tårarna?

ser du tårarna
de skimrar som silverkristallerna i gryningen
ser du de oläkta såren
de är lika lättspruckna som isarna om våren
ser du nattens demoner
de är lika svarta som askan i de mörka ödemarkerna

du ser inte
för i så fall skulle jag aldrig fråga




Fri vers av Elin E
Läst 334 gånger
Publicerad 2003-11-29 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E