Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att hålla sams


Som små fågelungar

Dikt av Julia Engström.

Tänk om vi kunde fokusera på det vi har gemensamt istället för det som skiljer oss åt.

Då skulle det kanske finnas mindre krig och ond bråd död.

Innerst inne är vi alla små oskuldsfulla barn som längtar efter att bli hörda, sedda och bekräftade.

Som små fågelungar som väntar på att matas av modern trängtar vi efter varma ord.

Det kostar inget att dela ut ett leende istället för en skeptisk blick. Vänlighet är gratis.

Så tänk på vad som förenar så kanske ilskan försvinner o du finner dig själv med ett stort leende på läpparna.




Prosa av Julia Engström VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-19 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP