Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden kommer att frysa och försvinna.

Chockerande slutsats av spanska forskare: tiden kommer att frysa och försvinna.
Teoretiskt sett kan forskare misstolka den accelererande expansionen av universum. Faktum är att tidens gång kan sakta ner i en så subtil hastighet att den inte kunde upptäckas av experter, inte ens med den mest avancerade tekniken som finns tillgänglig. I det här fallet skulle teorin vara denna: det är möjligt att tiden så småningom skulle "rinna ut" helt, och resultatet skulle bli att universum skulle "frysa" till ett tillstånd som skulle vara för evigt.

På tal om denna teori sa den kända kosmologen Gary Gibbons att den är trovärdig. Enligt Gibbons antar fysiken att detta tidsbegrepp dök upp under Big Bang-processen (universums födelse). Därför vore det logiskt att om tiden är en varelse som kan uppstå från ingenting, så kan den också försvinna.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-04-19 20:00



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Nej det blir ingen frysning, de har fel. Jorden kommer att brinna upp helt och hållet. Så säger Guds ord, som är hans./Maria
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP