Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid

Vår tid är inte förbi
men det gäller att hinna i kapp




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-20 12:57



Bookmark and Share


  Lyrik
Inte alltid, man kan ju ta död på sig själv om man har för bråttom ibland...
2023-04-21

  Lyrik
Inte alltid, man kan ju ta död på sig själv om man har för bråttom ibland...
2023-04-21

  Öknens Ros VIP
Skynda, skynda!
2023-04-21

    Lena Staaf VIP
Svårt att hänga med! Vi blir omsprungna av AI.
2023-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det gäller att vara i ständig rörelse.
2023-04-21

    Sefarge VIP
Jaha rid så ända in i natten
För att kunna hinna ifatt
den
;)

2023-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP