Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en stund

 

 

senare

 

utveckling utan versal

din andning i min föreställning

 

under natthimlen

denna oändlighet

som

 

gör

 

tankarna tyngdlösa

lyfter ur

perspektiven

 

tid

blir

 

till en möjlig oas

under dessa stjärnor

 

för oss

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-21 02:11



Bookmark and Share


  afftanten
Mycket nära och suggestiv, lägger sig till ro under huden
2023-04-25

  KYREUS of Sweden
gränslösheter....
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP