Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


i ljusets tid

 

 sköraste sevresporslin

cracelerar av vibrationer

då samtiden marscherar förbi

då vi granskar 

under förstoringsglas händerna

sveket vanligt det är

men som pingpongbollen 

studsar allt tillbaka

 

 

 

 




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-21 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP