Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Festprissarna

 

Först rullar de sig bland spenaten

har väl aldrig sett på maken

men Baylie´s den skurken

där blev matte purken

han trodde pallkragen var toalett

och fick nästan en lavett

 

säkrast över pallkragen en duk breda

annars inget uteliv varken "månda eller freda"

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-04-21 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP