Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patrik (4) - jag älskar dig

Jag vinner tillbaka världen

i ny tappning

 

En realistisk tro

och ett liv

fullt av möjligheter




Fri vers av Tea Alex
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-04-22 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex