Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

USA

Ett handskrivet brev

En gåva från Gud




Fri vers av Tea Alex
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-04-22 16:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men USA är en styggelse.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex