Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå

Tanken förirrar sig, känslan vilsen
Inget lyser klart, bara en gråmulenhet
Inte ens Göteborgs novemberhimmel har en sådan
blek förhoppning




Fri vers (Fri form) av TjaboGbg
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-22 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TjaboGbg