Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swipe

I kvällens tysnad hörs endast ett klickande
En höger en vänster
Ser de sorgliga förhoppningarna
Bittra berättelser
Nätta reklamslogans
Täta med buzzwords
Närhet, kommunikation, ömhet
Padel, golf, hundpromenad, resor till solen
Ett hopp skingras med ett swipe vänster
Jo jo, vi kommer allt närmare varandra, vi människor




Fri vers (Fri form) av TjaboGbg
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-22 22:58



Bookmark and Share


  OBlakho
Så är det. Shopping typ..
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

TjaboGbg