Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlängtade

Där i andningen sker det
Dopad på syre utsträckt på en matta
Som en mullrande fors
Lyfts det upp till ytan
För att släppas lös
I rännilar och kvidningar kommer det ur mig
Aldrig har tårar kännts så välkomna
Aldrig har skratt varit så befriande




Fri vers (Fri form) av TjaboGbg
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-04-22 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TjaboGbg