Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvantfysik

Kosmiska kropparna rör sig enskilt alltid ihop
Varje rörelse är märkbar
Stora intellekt bevisar
Att det vi känner är sant




Fri vers (Fri form) av TjaboGbg
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-04-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TjaboGbg