Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas andas,

bara andas in.
all kraft o kärlek.
all glädje ja kan få.
tänker luft luft.
du är alt för mig nu.
andas tänk på alt nu.
alla känner jag inte,
vill känna ännu.
luft tystnad fågel sång.
som sjunger ger.
mig glädje i denna stund.
tack för denna.
korta stund med sol.
värme att bara kunna andas,
av birgitta skrev22.4-2023.
fick sitta en stund på balkongen.
när mina granar var borta.
slapp deras rök-




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-23 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP