Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den mörka kraften.

ni rår aldrig .
på mig ni-
ger mig mardrömmar.
vissa nätter är hemska.
känner hur man.
tappar orden ibland.
ber er försvinna.
ondskan ni hör .
inte hemma här .
tänk på alla .
som är svagare en jag.
ingen skall behöva..
gå igenom det jag gått igenom.
ondskan hör inte hemma i världen.
nu är det kärleken som gäller.
alla har vi vår egen vilja,
ingen bestämmer över nån annan-
skrev 18,4 2023 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-23 13:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark!
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP