Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimatforskning

Det finns många forskare som gjort kritiska granskningar av IPCC, de stryps förhånas kallas klimatförnekare och publiceras inte i SVT , gammelmedia eller i klimat debatten.
Att temperaturerna legat relativt oförändrad de senaste 20 åren är ingenting som skapar rubriker, se bif. forsknings rapport från KTH, fastän CO2 halten ökat. Det är något som inte stämmer.
All vederhäftig forskning bygger på att kritisk granskning släpps fram, så är inte fallet med klimatforskningen, man blir beklämd.
Flera kända forskare har lämnat IPCC då de inte delar deras uppfattning, den politiska styrningen etc.

Se bl.a.

https://people.kth.se/~johanmon/klimatskeptiker/temperatur.html




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-24 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP