Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adekvat

Existensminimum var vinsten
de flesta månader
Ett par mindre lån

Jag var i fas;
med skulder och oro

kunde äta mig mätt

Jag kunde avbetala innan kronofogden
hörde av sig
Allt var på ställ och kläderna på vindan
svajade som fan

Jag har nu fått ett välbetalt arbete
Utan adekvat utbildning

Och jag är mer rädd än någonsin
Att bli den jag inte vill




Fri vers av JARNSAXA
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-27 16:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet spolas bort
inget får jag gjort
i gropen är det svalt och skönt
var det mödan lönt?
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA