Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att le mot sin vilja


Leendet

Dikt av Julia Engström.

Leendet ligger i mungipan och tvekar, det vill egentligen inte komma fram.
Men du är lika oemotståndlig som ett gulligt litet lamm.

Jag förvandlas till en sol hela jag.
Sorgsenheten bleknar och blir plötsligt vag.

Mitt inre fylls av ljus och glädje.
Jag tror bestämt att du med din charm mörkret kvävde.

Leendet har för länge sedan slutat att tveka.
Det går inte längre att förneka.





Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-27 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP