Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Koltrasten


har åter börjat sjunga
bland yrvakna grenar
klädda i blyga knoppar
himlen milt blå med vita lamm på
undran för dagen
där alla vårars undran slutat
upptäckterna tar vid
nektar humlor och bin redan söka
knappt till att fatta de smulsmå
mumlande
leker tittut bland tuvorna
nog är det så förundran
blir tillbedjan inför livets
alla mirakel




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-04-27 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP