Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli lämnad


Hejdå

Dikt av Julia Engström.

Jag skakar, skälver och rister.
Det är något inom mig som brister.

Söndertrasad vänder jag mitt tårfyllda ansikte mot dig.
In i det sista hoppas jag på att få se en glimt av kärlek i dina ögon när du ser på mig.

Men du säger ”Hejdå” med en blick av avmätt förakt.
Sen lämnar du mig, med mitt hjärta i din makt.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-27 18:03



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Tack för era fina kommentarer! Detta är en av få dikter som inte är självupplevd. Men jag är säker på att det är någon annans sanning.
2023-04-28

    Sofia Viktoria
Den känns ärlig. Inga försök att vara nåt speciellt, utan genuin.
2023-04-27

  OBlakho
Håller helt med..
Om ett pr kommer du inte älska personen som ser på din förmåga att känna kärlek som tecken på svaghet.
Du kommer tacka denna dag och fira att du inte älskar en sån kall och tom person (oavsett vem det är).
Älska dig själv först.
2023-04-27

  Koloristen
Du är segraren om du har gett ovillkorlig kärlek. Inbilla dig intet annat.
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP