Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att våga leva nu


NU!

Att vilja men inte kunna
Att önska men inte våga drömma
Att längta men inte våga tro

Om man lär sig leva i nuet kanske det inte blir så svårt?
Inte blicka framåt
och inte se tillbaka

Lev nu
njut för det är precis här du är, NU!




Övriga genrer av Ulrika Skog
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-04-28 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Skog
Ulrika Skog

Senast publicerade
lycka
NU!
Me!
Tankar
Möjlighet!
* Se alla