Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensen

Livet spolas bort
inget får jag gjort
i gropen är det svalt och skönt
var det mödan lönt?




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-04-28 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP