Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturlig kärlek.


Från hängmattan ser jag havet.

Dessa moln kan se leriga ut i dina ögon.
Så du får se in i mina ögon.
Lägg dig ner en kort sekund.
Vila dina ben emot mina ben.

Lägg dig ner i min hängmatta.
Blicka ut över havet.
Ser du den utsikt som vi delar,
allt som vi kan få.

Lägg dig ner i min hängmatta.
Se ut över havet.
Där ser vi den sceneri som vi delar.
Från hängmattan ser jag havet.




© Karl-Johan Lagerberg.




Prosa av Karl Friman VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-28 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Friman
Karl Friman VIP