Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


kommer du ihåg



då du lejonet min fru och jag
träffades först gången frågade ordföranden
då vi samsades i bilen
då jag skakade på huvudet
kom svaret
det var 2014 vi var på biblioteket
javisst kommer ihåg det var året
den svåra parkeringen vattnet utanför
och bokhyllorna den långa
resvägen dit
tursamt vänner hjälper till
minnesresan bakåt

vi var fyra i bilen
föraren guidade längs båthamnar
vandrade efter förarens barndomsmarker
vi åkte vidare några mil
svängde även bort till lejonets gamla bostad
vännen i bilen hade haft en stuga nära hennes
världen ibland ganska liten

hemkomsten
vi två passagerare tackade och önskade
fin Valborg
och styrde stegen mot våra fordon
jag sade inte nog alla sorger
resan med Damen knäckte
den som depression haft

det förstod de








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-04-28 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP